چرا تابلوی کامپوزیت؟

کامپوزیت ها سریع اجرا می شوند و طرح ها و رنگ های زیبایی دارند. خیلی راحت شستشو و تمیز می شوند. قابلیت اجرای طرح های مختلف دارند و طرفداران زیادی دارند.

جهت مشاهده نمونه های نمای کامپوزیت اجرا شده توسط تابلوساز حیدری کلیک کنید.

مزایای تابلوی کامپوزیت:

این مزایا باعث می شود تابلوهای کامپوزیت استفاده بیشتری در تابلوسازی داشته باشند:

1) کامپویزیت سبک است:

ورق های کامپوزیت دارای وزن کمی حدود 5-8 کیلوگرم در هر متر مربع می باشند که در مقایسه با دیگر مصالح از قبیل سنگ ، شیشه و سیمان دارای پایین ترین وزن ممکن می باشد. با بررسی های به عمل آمده ، نمای کامپوزیت آلومینیوم حدود 90% سبک تر از سنگ گرانیت، 85% سبک تر از سیمان ، 75% سبک تر از شیشه و 50% سبک تر از ورق معمولی است.
(کاهش وزن سازه باعث کاهش ضریب زلزله در محاسبات می باشد)

2) کامپوزیت عایق صدا و حرارت است:

فضای خالی پشت ورق های کامپوزیت باعث ایجاد خاصیت آکوستیک می شود. به عنوان مثال وقتی از یک ورق کامپوزیت در یک ساختمان با دیوارهای ساخته شده از بتن سبک استفاده می شود خاصیت عایق بودن صوت آن دو برابر می شود.

3) قابلیت اجرای طرح های زیبا دارد:

به وسیله ی ابزار زوایای مختلف با لبه تیز تا 135 درجه را می توان با این ورق ها ایجاد کرد در حالیکه برای مصالح رایج دیگر فاقد سیمان ، سنگ و شیشه این امر امکان پذیر نمی باشد.

4) ورق های کامپوزیت رنگ های مختلف دارند:

با توجه به وجود تنوع رنگ ورق ها طراحان می توانند از رنگ های بسیار متنوع و مختلف از جمله رنگ های متالیک در طرح های خود استفاده کنند. برای رنگ کردن پانل ها از سیستم های بسیار پیشرفته و با کیفیت بالا استفاده شده است تا رنگ مورد نظر بالاترین کیفیت و بهینه ترین مقاومت را در برابر شرایط نامساعد جوی و آلودگی های صنعتی داشته باشد.
این خواص به وسیله ی پوشش های فلورایدی یا PVDF تامین شده اند.

5) در برابر آتش مقاوم هستند:

از لحاظ مقاومت در برابر آتش سوزی این مصالح در بسیاری از کشورها به عنوان مصالح ضد احتراق شناخته شده و مورد استفاده قرار می گیرد و پس از آتش سوزی نیز برای محیط زیست آلودگی ایجاد نمی کند زیرا تمامی مواد بکار رفته در ساخت آن بدون CFC هستند.

6) عملکرد غیر یکپارچه در زلزله:

با توجه به این که این ورق ها به صورت ثابت به نمای ساختمان متصل نمی شوند، هنگام وقوع زلزله ورق ها در جای خود حرکت کرده و امکان فرو ریختن آن به حداقل می رسد.

7) امکان آب بندی نما:

از ویژگی های نمای کامپوزیت ، امکان آب بندی آن می باشد به گونه ای که امکان نفوذ آب به زیر نما وجود نداشته باشد و آب ناشی از باران و برف پس از هدایت به شیارهای تعبیه شده از محل معینی خارج می شوند . همچنین این ورق ها در مقابل خوردگی ناشی از آب و هوا و باران های اسیدی کاملا مقاوم است و عوامل جوی هیچگونه تاثیری به زیبایی و کیفیت نما نخواهد داشت.

8) بی نیازی به شستشو یا شستشو آسان:

از دیگر ویژگی های این ورق ها تمیز ماندن آن است. دلیل این امر نوع رنگ مصرفی است که در اثر جریان هوا الکتریسیته ساکن در ورق ایجاد نمی شود که گرد و غبار معلق در هوا جذب نشده لذا سطح آن تمیز مانده و هرگونه گردو غبار احتمالی نیز با اولین باران از روی سطح کاملا شسته می شود. در صورتی که سطح گرد و غبار بسیار بالا باشد، به راحتی قابل شستشو هستند.

9) قابلیت تعویض پانل ها:

در صورت بروز هرگونه مشکل در یکی از پانل ها به دلایل مختلف، این قابلیت وجود دارد که بتوان بدون خرابی کل نما تنها پانل آسیب دیده را عوض کرده و یک پانل نو جایگزین آن کرد.

مشخصات فنی ورق های کامپوزیت:

1) مقاومت بالا در برابر شرایط متفاوت آب و هوایی:
این ورق ها به واسطه پوشش رنگ PVDF ، پایدار فوق العاده ای دربرابر نور خورشید ، اشعه ماوراء بنفش ، دماهای متفاوت (40 تا 80 درجه سانتی گراد) و مواد اسیدی و قلیایی دارند.

2) مسطح بودن:
سطح ورق فاقد هرگونه برآمدگی بوده و کاملا مسطح است.

3) سبکی وزن:
با توجه به وزن کم ورق در مقایسه با دیگر مصالح قابل استفاده در نمای ساختمان ، به شدت سبب کاهش وزن ساختمان شده و به سادگی قابل پردازش و نصب می باشد.
ورقهای کامپوزیت دارای وزن کمی حدود 8-5 کیلوگرم در هر متر مربع می باشند که در مقایسه با دیگر مصالح از قبیل سنگ، شیشه و سیمان دارای پایین ترین وزن ممکن می باشد.(کاهش وزن سازه باعث کاهش ضریب زلزله در محاسبات می باشد.)

4) کارایی:
برش، ایجاد خم و شکل پذیری ورق توسط ابزار آلات مخصوص به راحتی امکان پذیر است. به طوری که هیچ گونه موج یا شکستگی در رنگ ورق بوجود نخواهد آمد.

5) خواص آکوستیک:
فضای خالی پشت ورقهای کامپوزیت باعث ایجاد خاصیت آکوستیک شده ، بطوریکه وقتی از این ورق در نمای یک ساختمان با دیوارهای ساخته شده از بتن سبک استفاده شود ، عایق صوتی دو برابر شرایط بدون ورق خواهد بود.

6) امکان آب بندی نما:
از ویژگی های نمای کامپوزیت ، امکان آب بندی آن می باشد، به گونه ای که امکان نفوذ آب به زیر نما وجود نداشته و آب ناشی از باران و برف پس از هدایت به شیارهای تعبیه شده از محل معینی خارج می شوند.

پر فروش ترین آلومینیوم کامپوزیت دنیا

Alubond USA
ورق های کامپوزیت آلوباند در 3 کارخانه این کمپانی واقع در آمریکا، اروپا (بلگراد) و امارات ( عجمان) تولید میشوند.
بدلیل تولید 2 نوع ورق آلوباند تقلبی در بازار ایران خواهشمند است به نشانه های ورق آلوباند اصل توجه فرمایید:
– عبارت USA در پایین آرم Alubond- پوسته های آلوباند اصل 0.5 میلیمتر و آلوباند تقلبی 0.3 میلیمتر می باشد.

آلوباند Alubond usa (نمای خارجی):

ورق های کامپوزیت آلوباند از یک هسته ترموپلاستیک پلی اتیلن ودو لایه آلومینیوم پوشش داده شده در دو سمت آن تشکیل شده است.

پیوند لایه ها به روش های شیمیایی مکانیکی و حرارتی صورت می گیرد که نتیجه آن ورقی کامپوزیت با استقامت بالا ،سطحی صاف،وزنی سبک و کاملا شکل پذیر می باشد.

هسته میانی آلوباند از جنس پلی اتیلن Low Density می باشد که کاملا غیر سمی بوده و مقاومت بسیار بالایی در مقابل شعله ور شدن دارد ودر نتیجه ورق آلوباند در زمره ی معدود ورق های کامپوزیت ضدحریق قرار می گیرد. همچنین لایه آلومینیومی پشت ورق دارای روکش رنگ محافظ جهت جلوگیری از ایجاد خورندگی می باشد.
آلوباند لایت Alubond-Lite (نمای داخلی):

آلوباند لایت یک ورق کامپوزیت آلومینیومی با ضخامتی کمتر از ورق Alubond usa میباشد که انتخاب مقرون به صرفه تری جهت مصارف داخلی خواهد بود. آلوباند لایت علاوه بر سری یک رو رنگ ،شامل سری دو رو رنگی (پشت و روی ورق دارای رنگ) نیز می باشد.

3 نمونه استاندارد از سر دو رو رنگی شامل رنگ های زرد-قرمز ، آبی-سبز و مشکی-فیلی در پشت و روی ورقها می باشد.
آلوباند ضد حریق Alubond-Fr :

آلوباند ضد حریق Fr محصولی با پوسته های آلیاژی آلومینیومی و هسته معدنی غیر قابل اشتعال می باشد.

استانداردهای حریق این ورق شامل استاندارد ASTM-E119 آمریکا ، Warring Fire انگلستان و DIN 4102 آلمان می باشد.
آلوباند اقتصادی Alubond-Eco :

بدلیل بهره مندی آلوباند اقتصادی از پوشش رنگ پلیمر فرامقاوم Ultra Durable Polymer به جای پوشش PVDF ورق Alubond-Eco از قیمت مقرون به صرفه تر و 8 سال ضمانتنامه شرکت آلوباند برخوردار میباشد.
آلوباند پریمیوم Alubond-Permium :

آلوباند پریمیوم دارای پوشش Micro Structure می باشد که مانند برگ نیلوفر آبی باعث لغزش و ریزش آب میشود،نتیجه به کارگیری این سیستم، عدم جذب گردوغبار وشستشوی آسان سطح ورق می باشد.
آلوباند استنلس استیل Alubond-SS :

در ورق کامپوزیت Stainless Steel یک لایه پلیمر معدنی توسط دو لایه آلومینیومی در پشت و استنلس استیل در جلو ساندویچ شده است.

آلوباند SS در دو سری خش دار و آینه ای عرضه می شود.
آلوباند هفت رنگ Alubond-Double color :

رنگ این محصول در زوایای مختلف دید و متناسب با جهت تابش نور تغییر کرده تا جلوه های بصری بسیار زیبایی را ایجاد نماید.
آلوباند انرژیک Alubond-Energize :

آلوباند انرژیک همانند صفحات خورشیدی عمل کرده و بر اثر تابش نور، انرژی الکتریسیته تولید می کند.

نمای ظاهری ساختمان همواره از اهمیت زیادی نزد ساکنان، مالکان، سازندگان ساختمان ها و شهرداری های شهرها برخوردار است. به یقین می توان گفت که نمای ساختمان یکی از اصلی ترین معیارهای سنجش کیفیت یک ساختمان از نظر بازدید کنندگان آن می باشد. فضای بصری هر شهر با نمای ساختمان های ساخته شده در آن شهر رابطه مستقیم دارد و از این رو است که شهرداری های شهر های بزرگ همواره به نمای ساختمان توجه ویژه ای دارند. امروزه طراحان و مجریان نمای ساختمان ازمواد و مصالح گوناگونی جهت طراحی نمای ساختمان ها استفاده می نمایند که از آن جمله می توان به انواع مختلف سنگهای ساختمانی، سیمان، رنگ های نما و نمای ساختمان کامپوزیت اشاره نمود.

نمای ساختمان کامپوزیت یکی از جدید ترین نماهای موجود در صنعت ساختمان می باشد که به دلیل زیبایی و مزایای منحصر به فرد طرفداران زیادی را به خود جلب کرده است.
اجرای سریع،تنوع در رنگ،عایق صوتی . مقاوم در مقابل سرما و گرما،سبکی ساختمان و بازسازی هر گونه نمای قدیمی به زیباترین و جدیدترین نمای مدرن و کلاسیک امروزی از مهم ترین مزایای نمای ساختمان کامپوزیت می باشد.

باکس کامپوزیت برش لگو و حروفها سی ان سی شده با نور پردازی اس ام دی سفید

ارسال پیام با واتساپ

مشخصات و قیمت مورد نظر خود را در واتساپ ارسال نمایید تا قبل از سفارش هرگونه تابلو سازی راهنمایی شوید.

Heydari Panel

همه نمونه کارهای تابلو سازی را ببینید!

نمونه کار تابلو سازی چلنیوم و حروف برجسته

ما نمونه های مختلفی برای شما آماده کرده ایم. انواع مختلف نمونه های تابلوسازی را اینجا ببینید.

مطالب وبلاگ

3 دیدگاه در “تابلو و نمای کامپوزیت

  1. پارسا گفت:

    شما فقط نما کار میکنید . ؟ اگر فقط برای تابلو هم بخایم کار میکنید؟

    1. مدیر وب سایت گفت:

      بله دوست عزیز تابلوی کامپوزیت هم کار میکنیم فرقی نمیکنه

  2. بهرام گفت:

    ارزون ترین کامپوزیتی که میشه کار کرد چقدر هست. یه ساختمون 6 طبقه هست با 2 دهنه مغازه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *